0348-706500 info@vanrossumwoerden.nl dagelijks geopend voor ontbijt, lunch en diner (ma-vr vanaf  7uur en za/zo vanaf  8uur)

Van Rossum Boerderij

Blog 2. Stekkies 

Eindelijk, na maanden van uitgraven, opvullen met diverse onderlagen & paden aanleggen zijn vorige week zaterdag de vaste planten van de pluktuin de grond in gegaan. Dit was een behoorlijke klus want maar liefst 1800 stekkies stonden klaar om een eigen plekje te krijgen. Hulptroepen waren ingeroepen om dit allemaal voor elkaar te boxen. De bodembedekkers zijn gezaaid om een start te maken voor ons voedselbos & ook de pluktuin is ingeplant. Nu is het een kwestie van genoeg (sloot) water geven en afwachten. Spannend!

 

 

Blog 1. Gok gok, Knor knor

Van Rossum zijn boerderij begint steeds meer vorm aan te nemen. Het is een groot project en stapje bij stapje maken we er een fantastische plek van. Inmiddels is er ruimte gemaakt voor een moestuin, kruidenbos en onderkomens voor diverse dieren.  De varkens Plien & Bianca snuffelen gezellig rond en ook de Toulouse ganzen Bonny & Clyde hebben het reuze naar ’t zin. De knotwilgen zijn gesnoeid en van de takken hebben we allerlei natuurhekken gemaakt.

Share This