Van Rossum’s nieuwe wereldse smaken!

Geachte gast,

‘We zijn eruit’ riepen mijn topkoks enthousiast.
‘Van Rossum, jij kunt de nieuwe kaart aanprijzen’
U begrijpt, dat doe ik graag met een uitroepteken.

Ik ben een bevoorrecht mens. De afgelopen weken heb ik genoten van de gedrevenheid en het creatieve vakmanschap van mijn topkoks in hun ontdekkingsreis naar nieuwe gastronomische gerechten.
Ik mocht meeruiken, voorproeven, uitkiezen, af- en goedkeuren.
En nu de nieuwe spijskaart helemaal af is mag ik hem presenteren: Hij is werelds! kan ik u zeggen. 

Met gastvrije groet,
Van Rossum

Verrassende voorbeelden

Lamsstoof
op arabische wijze, bataat, rozijn, kaneel, koriander
Aanrader:
Rioja Crianza Ontanon

Arancini
mozarrella, basilicum, gegrilde venkel, coeur de boeuf, doperwten mousseline Aanrader:
Garnacha Blanca, Latido de Sara

VR’s Grillpan Vlees
Hollandse scharrelkip, VR’s steak, varkens roast van Van Rossum biologische boerderij
Aanrader:
Syrah Monastrell Ego Bodegas Goru El Tinto

Reserveer nu?

Hier krijg je geen spijt van

Tafel reserveren

Van Rossum’s nieuwe spijskaarten

Ook op de hoogte blijven van alle activiteiten in en om Van Rossum?

Schrijf je in voor Van Rossum vertelt. Onze maandelijkse nieuwsbrief

Nu kan Van Rossum je alles vertellen.

Pin It on Pinterest

Share This