Dinsdag 21 mei, Nationale Horecadag

Altijd al een kijkje achter de schermen willen nemen bij Van Rossum?

En ben je benieuwd hoe alles reilt en zeilt in onze grote open keuken, onze verschillende open ruimtes met restaurant en bars en ons hotel? Dan is dinsdag 21 mei jouw dag!

Op Nationale Horecadag laten hotels, restaurants en café’s door heel Nederland zien waarom de horeca de leukste sector is om in te werken.

Je wordt van harte welkom geheten met een welkomstdrankje en een presentatie door de eigenaar, Steef Kats. Daarna laten we je in een uitgebreide rondleiding ons belevingsconcept zien. We sluiten gezellig en leerzaam af. Chef Dennis Scheepmaker geeft tijdens de bbq workshop ‘Van Rossum’s Meester-bbq-er’ handige en slimme tips. Van 15:00 -17:00 uur

Van Rossum Woerden is bereikbaar op woon-werkverkeer afstand van alle grote steden. 10 minuten lopen van station NS Woerden.

Meld je aan

Ook op de hoogte blijven van alle activiteiten in en om Van Rossum?

Schrijf je in voor Van Rossum vertelt. Onze maandelijkse nieuwsbrief

Nu kan Van Rossum je alles vertellen.

Pin It on Pinterest

Share This