0348-706500 info@vanrossumwoerden.nl dagelijks geopend voor ontbijt, lunch en diner (ma-vr vanaf  7uur en za/zo vanaf  8uur)

Kerst bij Van Rossum!

 

Meulmansweg 33m

3441 AT Woerden

reservations@stadshotelwoerden.nl

Kerst bij Van Rossum

Geen zin om in de keuken te staan met kerst? Kom met uw gezelschap naar Van Rossum! Geen stress, alleen maar genieten geblazen. Beide kerstdagen hebben we een overheerlijke brunch klaarstaan. In de avond serveren een heerlijk 6 gangen diner. Een bijpassend wijn arrangement behoort tot de mogelijkheden. Aan de kids is ook gedacht. Reserveer snel uw tafel voordat we vol zitten.  Ons kerstdiner is €60 p.p. en het wijnarrangement €33p.p.

-:- Vr’s Bites -:-
Oester, soya tapioca, bieslook – Hartige madeleine, zwarte olijven, papa nerga – Krokante roti, huisgerookte zalm, frisse boerenyoghurt Wijnsugestie; Touraine Bellevue Sauvignon blanc

-:- voor -:-

Makreel ceviche, ui, pepertje, koriander
Wijnsugestie; Hofer Grünerveltliner Vom Vogelsang

-:- tussen -:-
Fazanten rouleux, eendenlever, frisse zuurkoolsalade
Wijnsugestie; Treeborn Veneto Pinot Grigio

-:- Vis -:-
Gebakken zeebaars, lardo collonato, Linzen vinegrette, kaantjes
Wijnsugestie; Louro do Bolo Godello of liever rood? El Bohemio Pinot Noir (licht gekoeld)

-:- vlees -:-

Chateaubriand met morilles, wintertruffel, Eekhoorntjesbrood risotto, gerookte knolselderij jus
Wijnsugestie; Fattoria San Donato Chianti Colli Senesi

-:- dessert -:-

Feestelijk dessert of plankje met kaas uit de streek
Wijnsugestie; Tauromaquia Pedro Ximénez

Kerst voor de zakelijke markt

Wit u een kerstborrel, kerst- of eindejaarsdiner, nieuwjaarsbijeenkomst of ander evenement voor uw medewerkers organiseren? Voor de zakelijke markt hebben wij diverse arrangementen samengesteld welke goed als basis voor uw partij kunnen dienen. Uiteraard zijn wij ook heel graag bereid een offerte op maat te maken zodat het kerstevenement onvergetelijk wordt!

Nieuwjaarsdag 

Op nieuwjaarsdag hebben wij de mogelijkheid voor een high bubbels! Proost met familie en of vrienden op het nieuwe jaar met een glas bubbels & bijpassende hapjes. Als tweede drankje hebben wij een heerlijke smoothie klaarstaan, we willen het nieuwe jaar gezond beginnen! (voor degene die er geen genoeg van krijgen; een 2e glas bubbels mag ook!) €25,- per persoon. Maandag 1 januari vanaf 14:00.

 

Share This