0348-706500 info@vanrossumwoerden.nl dagelijks geopend voor ontbijt, lunch en diner (ma-vr vanaf  7uur en za/zo vanaf  8uur)

Stadshotel Woerden

Boutique hotel in het Groene Hart van Holland

Aan de rivier de Oude Rijn ligt het gemoedelijke stadje Woerden. In het hart van de middeleeuwse binnenstad staat het Arsenaal uit 1762. Dit beeldbepalende rijksmonument is zorgvuldig gerestaureerd en met verve verbouwd tot een prachtige locatie waar slapen, eten en beleven samenkomen. Geniet van bijzondere overnachtingen in de stijlvolle suites van ons unieke boutique hotel in Woerden. Onze stijlvolle, ruim bemeten suites zijn van alle gemakken voorzien. Elke suite heeft een eigen uitstraling en niet één is hetzelfde. Zo zijn er rode, okergele en blauwe suites, suites met een vide, met een dubbele douche, met een bad middenin en hele grote suites. Sommige suites zijn zelfs onderling met elkaar te verbinden, ideaal als je een kindvriendelijk hotel zoekt. Wil je een extra intieme sfeer? Kies dan voor onze split level suites met entresol. Of misschien ga je wel voor de Van Rossum Suite, voor een van de meest bijzondere overnachtingen van je leven.

Stadshotel Woerden, het eigenzinnige boutique hotel in Woerden

Stadshotel Woerden beslaat de gehele bovenverdieping van het voormalige arsenaal. Op de begane grond staan alle ruimtes in contact met elkaar. Iedereen moet zich hier vrij kunnen voelen, of je nou in het restaurant zit te eten, een boek leest op de chesterfield banken in de lounge of gezellig samen aan de bar een drankje drinkt. Deze vele dimensies maakt dit unieke horecaconcept van dit eigenzinnige boutique hotel in Woerden tot een totaalbeleving. Een plek waar je kan overnachten, lekker kan eten, optredens kan zien, kan vergaderen, kan relaxen en waar je niet de deur uit hoeft om intens te kunnen genieten. Mogen we jou binnenkort verwelkomen?

Voor meer informatie bekijk de website www.stadshotelwoerden.nl

Boeken & meer info:

onze suites

 

 

Share This