0348-706500 info@vanrossumwoerden.nl dagelijks geopend voor ontbijt, lunch en diner (ma-vr vanaf  7uur en za/zo vanaf  8uur)

Vergaderen?

 

Voel je thuis bij Van Rossum

 

Van Rossum’s vergaderhuis

Uniek & inspirerend vergaderen.

Warm, inspirerend en huiselijk. Van Rossum’s Vergaderhuis!  Functioneel vergaderen in stijl en klasse. Centraal in Nederland en midden in het historische centrum van Woerden. Naast eten, drinken en slapen kunt u bij Stadshotel Woerden en Van Rossum ook vergaderen, alles onder 1 dak.

Van Rossum’s Vergaderhuis is een inspirerende en zeer comfortabele ontmoetingsplaats. Onze historische omgeving is hartverwarmend, het uitzicht op de grote kerk en het rijksmonument “het arsenaal”, waar Van Rossum zelf in gevestigd is, is adembenemend.

Het Vergaderhuis biedt plaats aan maximaal 20 personen en is van alle moderne gemakken voorzien. U beschikt zelfs over een eigen keuken met goedgevulde koelkast en een ruim dakterras, welke ook als break-out ruimte gebruikt kan worden. De perfecte setting voor creatief en inspirerend vergaderen waarbij het u ook culinair aan niets zal ontbreken!  Parkeren kunt u in naastgelegen parkeergarage, waar wij 25 eigen plekken hebben.

  • Ruimte tot 20 personen
  • Wifi
  • Plug & play systeem
  • Flipover
  • 2 flatscreens voor al uw presentatie’s
  • Conference call mogelijkheden
  • Airconditioning
  • Parkeergarage op 1 minuut afstand

Heeft u een meerdaagse meeting? Blijf dan overnachten in 1 van onze 25 unieke suites.

Zakelijke bijeenkomsten worden een onvergetelijke belevenis

De centrale ligging van Stadshotel Woerden in het Groene Hart van Holland biedt u de mogelijkheid om uw zakelijke evenement uit te breiden met actieve recreatie. Naast fietsen en varen door het groene weidelandschap kunt u uw bijeenkomst uitbreiden met een activiteit.

Wij bieden alle mogelijkheden van verschillende lunches en diners, overnachten en vergaderen
in een inspirerende ruimtes. Wij beantwoorden graag al uw vragen. 0348706500 sales@arsenaalwoerden.com
Share This