"Ondernemersechtpaar dat creatief is in hun aanpak en voorop loopt als het gaat om duurzaam ondernemen”

Markante ondernemers

Dinsdag 18 september zijn Wieteke en Ed Breuren van Stadshotel Van Rossum in Woerden gekozen tot Meest Markante Horecaondernemers van Midden Nederland. Wieteke en Ed Breuren stonden met vier andere genomineerde horecaondernemers in de regionale finale. De jury vond Wieteke en Ed Breuren de absolute winnaar en zij mogen zich de komende 1,5 jaar de Meest Markante Horecaondernemers van Midden Nederland noemen.

Juryvoorzitter Gerrit Verweij (Het Rechthuis in Mijdrecht): “We zijn als jury onder de indruk van dit ondernemersstel. Zij zijn creatief in hun aanpak en lopen voorop als het gaat om duurzaam ondernemen. Dat zie je al als je bij Stadshotel Van Rossum binnenkomt: ze hebben in een oud monumentaal pand een hypermodern horecabedrijf neergezet. Met de meest moderne snufjes op het gebied van energiebesparing en warmte-/kou regulering in de hotelkamers. Daarnaast hebben ze zelf een boerderij waar zij hun eigen groente telen en vee fokken. En het mooie is, dat de koks niet alleen in de keuken werken, maar ook betrokken zijn bij de boerderij.

Kortom: deze horecaondernemers zijn een inspirerend voorbeeld voor anderen. We hebben ze dan ook unaniem gekozen als Meest Markante Horecaondernemers van Midden Nederland voor 2018/2019.”

De jury bestond naast juryvoorzitter Gerrit Verweij uit: Bennie de Haan, Erwin Storm, Eric de Kock en Mike Veeneman. De jury bezocht de afgelopen weken de genomineerde bedrijven en ging met de finalisten in gesprek. Op basis hiervan kozen zij Wieteke en Ed Breuren tot winnaar. De jury vindt hen echt Markant als horecaondernemers en een rolmodel voor de huidige en toekomstige lichting

Voor meer informatie zie www.meestmarkant.nl.
Bron; khn.nl

Ook op de hoogte blijven van alle activiteiten in en om Van Rossum?

Schrijf je in voor Van Rossum vertelt. Onze maandelijkse nieuwsbrief

Nu kan Van Rossum je alles vertellen.

Pin It on Pinterest

Share This