High tea? Kom naar Van Rossum in Woerden, the place to be!

High Tea

Bij Van Rossum gaat het om het verwennen van zijn gasten met pure lekkernijen van ingrediënten uit zijn eigen Groene Hart van Holland. Een High tea bij Van Rossum betekent een ontvangst vanaf 14 uur met een glaasje (alcoholvrije) bubbels, verschillende zoete en hartige hapjes, denk bijvoorbeeld aan scones, soesjes, diverse taarten en bonbons.

En natuurlijk niet te vergeten een lekkere grote pot thee. Geniet van de geurige smaken van witte thee, zwarte thee, groene thee, kruidenthee, rooibos of vruchtenthee van “van Bruggen Thee”. Waar mogelijk verwerken onze chefs zoveel mogelijk lokale, verse en veelal biologische producten.

High tea bij van Rossum vindt plaats tussen 14.00 en 16.30, is alleen met het hele gezelschap te bestellen en kost €22.50 per persoon. Dit is inclusief de hapjes, het glaasje bubbels en potten thee. Dit arrangement duurt twee uur, u bent natuurlijk van harte welkom om langer bij ons te verblijven!

Bij Van Rossum is alles vers, seizoensgebonden en snel. Omdat wij al onze patisserie dagelijks vers bereiden adviseren wij je om voor de high tea te reserveren, maar ook wanneer je spontaan binnenwandelt heeft Van Rossum altijd een mooi plekje voor je!High tea in Utrecht geniet je bij Van Rossum in Woerden

In goed gezelschap kun je bij ons zowel binnen als buiten op ons heerlijke terras genieten van een echte high tea met naar believen een glaasje bubbels, een scala aan zoete en hartige hapjes met daarbij een grote kop thee. Samen met je familie of een club vrienden en vriendinnen bijkletsen in een bijzondere entourage en je door de bediening in de watten laten leggen. Wat wil je nog meer?

Tafel reserveren

Van Rossum’s gastvrijheid

Zit het perfecte arrangement er voor u niet bij? We denken graag met u mee;

Pin It on Pinterest

Share This