Dineren? Laat je verrassen bij Van Rossum in Woerden!

Dineren bij Van Rossum 

Uit eten in omgeving Utrecht doe je bij Van Rossum. In een prachtig verbouwd monumentaal pand in het hartje van Woerden is een totaalconcept gecreëerd voor proeven, eten en beleven. Wat eens een wapenopslag was, is nu het culinaire hart van de stad. En je kunt zelfs blijven slapen in een van de 25 unieke suites van Van Rossum Stadshotel Woerden op de boven gelegen verdieping.

Bij Van Rossum ben je vrij om binnen te komen lopen wanneer je zin hebt om uit eten te gaan. Ben je op zoek naar een romantisch plekje voor een diner voor 2? Of heb je liever een lopend diner met een groot gezelschap? Dit en alles ertussenin is mogelijk bij van Rossum. Wij hebben verschillende plekken gecreëerd waar je alle tijd kunt nemen voor een heerlijk diner. Neem een knusse tafel in de lounge, schuif aan in de bar of geniet van het zonnetje op ons heerlijke terras. Van Rossum is de verpersoonlijking van gulle gastvrijheid. Hij hecht aan menselijke warmte, een goed gesprek en een rijk gevulde dis.

Wij koken graag met de seizoenen en op onze kaart staat voor ieder wat wils. Frisse salades, vlees en vis gerechten en uiteraard vegetarische lekkernijen. Alle gerechten zijn zoveel mogelijk biologisch en van eigen boerderij. Wij zijn trots op de verse producten van de boerderij en uit de streek rondom Woerden, midden in het Groene Hart van Nederland! Natuurlijk heeft Van Rossum altijd een aantal specials genoteerd op zijn krijtbord. De specials worden bedacht door de chef en ingevuld met seizoens- en streekproducten. Meer creativiteit en minder verspilling. Laat je verrassen!

Is uw gezelschap groter dan 10 personen? Dan werken wij met groepsmenu’s. In ons Foodbook staan de vele mogelijkheden beschreven.

Tafel reserveren

Van Rossum’s gastvrijheid

Zit het perfecte arrangement er voor u niet bij? We denken graag met u mee;

Pin It on Pinterest

Share This