De tijd vliegt voorbij met een borrel bij Van Rossum

Borrelen bij Van Rossum 

Op zoek naar een leuke plek voor een borrel met collega’s, vrienden of familie? Een borrel bij Van Rossum is verrassend anders. ‘Voordat je het weet is het zo gezellig dat je niet meer weg komt.’ Van Rossum heeft dat al vaker gehoord en beschouwt dat als een groot compliment. Pas dus op: boek je een borrel voor een uur worden het er, voordat je er erg in hebt, twee of zelfs drie. Van Rossum raadt je dus aan om het ruim te nemen.

Het borrelarrangement bij Van Rossum is zeer uitgebreid. Bij het bourgondisch borrelarrangement serveren wij onbeperkt Hollands gedistilleerd, huiswijnen, Heineken bier en fris. Gaat u liever voor twee luxe wijnen en alle speciaal bieren van de tap? Dan past het Van Rossum arrangement uitstekend bij u. Bij beide borrelarrangementen serveert Van Rossum al wat lekkers bij de borrel, zoals bittergarnituur, popcorn, nootjes en olijven. Uiteraard kunnen jullie naar eigen wens diverse versnaperingen bij bestellen. Bekijk ons Foodbook voor de mogelijkheden.

Er is van alles mogelijk bij Van Rossum. Wij denken graag met u mee! Mail of bel ons gerust voor meer informatie of om een afspraak te maken. Reserveringen voor het borrelarrangement van Van Rossum kun je bij ons reserveren vanaf 15 personen.

Van Rossum’s gastvrijheid

Zit het perfecte arrangement er voor u niet bij? We denken graag met u mee;

Pin It on Pinterest

Share This