Meer info nodig?

Van Rossum’s contact?

Bij Van Rossum, het restaurant in Woerden zonder drempels, staat alles en iedereen in contact met elkaar. Iedereen moet zich vrij kunnen voelen en zichzelf kunnen zijn. Kom je ontbijten dan kan je desgewenst zelf een eigen eitje laten bakken. Geniet van een lekkere lunch terwijl je onderuit op een Chesterfield bank ligt. Of kom samen dineren en ga vooraf vast wat lekkernijen testen in de bar. En wil je blijven slapen? Dan strijk je neer in een van de eigenzinnige suites van Van Rossum Stadshotel op de bovenverdieping.

Van Rossum bevindt zich op het adres Meulmansweg 33m in het authentieke hart van Woerden, prachtig gelegen midden in het Groene Hart van Nederland. Wij hebben ook een heerlijk terras onder de hoge bomen om tijdens lange zomerdagen te genieten van al het lekkers dat onze chefs bereiden.

Adres en openingstijden

Adres 
Van Rossum Café, Restaurant, Stadshotel
Meulmansweg 33m
3441 AT WoerdenOpeningstijden
Om 7.00 uur s ochtends zet Van Rossum de deur van zijn café en restaurant voor je open en om 24.00 uur s avonds, nadat hij je vriendelijk heeft laten weten dat hij morgen om zeven uur weer open gaat, draait hij hem op slot.

Zijn koks zetten hun fornuizen uit om 21.30 uur. Snacks en hapjes maken ze met liefde nog even voor je klaar. Rond de klok van twaalf knipt Van Rossum zijn bedlampje uit en sluit hij zijn ogen, ‘moe en voldaan’ zoals dat heet.

Routes en parkeren?

Van Rossum is goed bereikbaar met de fiets, auto of het openbaar vervoer. Woerden heeft een treinstation dat op 10 minuten lopen ligt van onze locatie. Schuin tegenover ons ligt parkeergarage Castellum. Om daar te parkeren voer je Meulmansweg 8s in je navigatie in.

Hotelgasten 
Gasten die blijven overnachten in ons Stadshotel hebben de mogelijkheid om hun bagage uit te laden voor de deur van het hotel. Let wel op; dit zijn geen officiële parkeerplekken, zet na het uitladen je auto dan ook in de parkeergarage.  

Vanaf Schiphol (met openbaar vervoer):
Vanaf Schiphol neem je de intercity in de richting van Den Haag Centraal, vervolgens stap je uit in Leiden Centraal en neem je de intercity richting Utrecht Centraal. Je stapt uit op station Woerden.

Vanaf station Woerden naar Van Rossum:
Vanaf de zuidzijde van het station neem je lijnbus 5 richting onze locatie. Je stapt uit bij bushalte Westdam. Vanaf Westdam is het 2 minuten lopen in zuidelijke richting. Zin in een wandeling? Vanaf station Woerden is het ongeveer 10 minuten lopen naar Van Rossum café, restaurant, stadshotel.

Contact

  • Dieses Feld dient zur Validierung und sollte nicht verändert werden.

Van Rossum’s Green Key Gold

Green Key is hét internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche. Deze ondernemers doen er alles aan om de druk van de onderneming op natuur en milieu te minimaliseren. Van Rossum café, restaurant en Stadshotel dragen met trots het keurmerk Green Key Gold, het hoogste niveau.

Lees hier meer over onze Green Key >>

Onze voorwaarden

Op al onze reserveringen zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing.
De Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) zijn de voorwaarden waarop in Nederland gevestigde horecabedrijven zoals hotels, restaurants, cafés en aanverwante bedrijven (waaronder cateringbedrijven, party-servicebedrijven e.d.), horecadiensten verlenen en horecaovereenkomsten sluiten. De UVH zijn gedeponeerd bij de Arrondissementsrechtbank en de Kamer van Koophandel en Fabrieken te ‘s-Gravenhage.

Impressie

Ook op de hoogte blijven van alle activiteiten in en om Van Rossum?

Schrijf je in voor Van Rossum vertelt. Onze maandelijkse nieuwsbrief

Nu kan Van Rossum je alles vertellen.

Pin It on Pinterest

Share This