Brunchen? Kom naar van Rossum in Woerden, the place to be.

Brunchen 

Zoek je een bijzondere plek voor een brunch in omgeving Utrecht? Op zondagen tussen 11.00 – 14.30 is het bij Van Rossum in Woerden goed vertoeven. Voor wie op zon- en feestdagen de tijd wil nemen voor gezelligheid en samenzijn, heeft van Rossum een scala aan heerlijke gerechtjes samengesteld. Om de brunch goed te beginnen bieden we je graag een glaasje (alcoholvrije) bubbels aan. Daarna genieten jullie van verschillende lekkernijen die je zelf kunt uitkiezen van het ruime assortiment van het brunchbuffet.

Denk bijvoorbeeld aan een variatie van belegde broodjes en verscheidene hartige gerechten zoals soep, eieren en quiche. Ook is er voldoende heerlijke zoete gerechtjes zoals pannenkoekjes en wentelteefjes voor de kinderen en de zoetekauwen onder ons. Wij verwerken in onze gerechten zoveel mogelijk biologische -en streekproducten.

Brunchen bij van Rossum kost per persoon €23,-. Kinderen tot en met 4 jaar brunchen gratis mee en kinderen van 5 tot en met 12 jaar brunchen mee voor €11,50.
U kunt in een tijdsbestek van 2 uur genieten van alle heerlijkheden, Glaasje Cava vooraf en koffie/thee/melk en appelsap en sinaasappelsap.

Tafel reserveren

Van Rossum’s gastvrijheid

Zit het perfecte arrangement er voor u niet bij? We denken graag met u mee;

Pin It on Pinterest

Share This