Een koninklijke huwelijksnacht

Van Rossum’s bruidsarrangement

Het bruidspaar dat koninklijk wil overnachten komt naar het monumentale Van Rossum. Kies de Executive bruidssuite en laat je verwennen met bubbels en een uitgebreid ontbijt op bed. Na de fantastische huwelijksdag kunnen jullie optimaal tot rust komen in deze grote suite. Proost samen op een fantastische toekomst met een flesje prosecco. De luxe van de suite met groot ligbad, een dubbele regendouche, king size bed en ruime lounge bank zorgen voor de perfecte ontspanning. Uiteraard zorgen wij voor een romantische aankleding. Na een heerlijke nacht op onze comfortabele boxsprings worden jullie ’s morgens gewekt door de geur van versgebakken brood en een uitgebreid ontbijt op bed.

beautiful bridal

Zijn jullie het bruidspaar dat samen het Groene Hart wil ontdekken?
Woerden is prachtig gelegen in het Groene Hart van Nederland. In de omgeving is er een uitgebreide keuze aan recreatie mogelijkheden. Jullie kunnen onder andere varen over de wateren in Woerden en omgeving, wandelen door de polders, fietsen naar pittoreske dorpen, maar ook het hart van Woerden ontdekken. Wij helpen jullie graag op weg met tips voor de mooiste bezienswaardigheden. Weten jullie alle mooie historische plekjes van Woerden ook te vinden?

Wat houdt ons romantisch arrangement in?

  • Romantische overnachting in een van onze prachtige suites
  • Romantische aankleding van de suite
  • Flesje bubbels om samen te proosten
  • Heerlijk samen wakker worden met ontbijt op bed
  • Laat uitchecken tot 13:00
  • Koffie en thee faciliteiten
  • Gratis luxe badproducten
  • Gratis wifi in het gehele hotel

Boek Van Rossum’s bruidsarrangement

Vragen?

De prijs van dit mooie arrangement verschilt dagelijks, vraag bij de receptie om de prijzen voor jullie dag!

Uw receptie in ons prachtige Stadshotel Woerden & Van Rossum houden? Dat kan! We maken graag een afspraak met u om alle wensen door te spreken voor een onvergetelijke dag.

Indien jullie de huwelijksnacht in een kleinere kamer wensen te vieren, is dit ook natuurlijk mogelijk.

Impressie

Pin It on Pinterest

Share This