De tijd vliegt voorbij met een borrel bij Van Rossum.

De tijd vliegt voorbij met een borrel bij Van Rossum.

Inspiratie voor een afdelingsuitje? Kom eens naar Van Rossum in Woerden en geniet van onze borrel. Mooi te combineren met diverse buitenactiviteiten in de buurt. Wat dacht je van varen op een Romeins vrachtschip over de singel van Woerden?
Heb je geen zeebenen, dan kun je ook aan wal blijven en een wandeling maken langs de oude vestingmuren. Ook kunstliefhebbers komen in de vele musea van Woerden zeker aan hun trekken. Of plan je afdelingsuitje eens gezellig met elkaar in september. Dan vindt elk jaar het Akoestival & Kunstpark Woerden plaats. Een gratis festival met een diversiteit aan muziek, kunst, cultuur en literatuur uit het Groene Hart. Dat gaat mooi samen met een heerlijk borrel bij Van Rossum!

Een afdelingsuitje verrassend anders bij Van Rossum‘Voordat je het weet is het zo gezellig dat je niet meer weg komt.’ Van Rossum heeft dat al vaker gehoord en beschouwt dat als een groot compliment. Pas dus op: boek je een borrel voor een uur worden het er, voordat je er erg in hebt, twee of zelfs drie. Van Rossum raadt je dus aan om het ruim te nemen.

Het borrel arrangement bij van Rossum is zeer uitgebreid. We serveren onbeperkt Hollands gedistilleerd, huiswijnen, (brand) bier en fris. Speciaal bieren kunnen worden besteld op nacalculatie. Standaard krijgen jullie van Van Rossum al wat lekkers bij de borrel, zoals bittergarnituur, popcorn, nootjes en olijven. Uiteraard kunnen jullie naar eigen wens diverse versnaperingen bij bestellen.

Natuurlijk zijn er vele mogelijkheden. Bel of mail ons dan denken we graag mee! Wij bereiden ons graag voor op jullie komst. Reserveringen voor het borrelarrangement van Van Rossum kun je bij ons reserveren vanaf 15 personen.
2 uurs borrelarrangement, 24 per persoon
3 uurs borrelarrangement, 30 per persoon
Elk extra uur borrelen is 7 per persoon

U kunt de borrel zo uitgebreid maken als u wilt, kies uit:
Oesters 2.5 per stuk
Brood met dip 2.5 p.p.
VR’s Proefplank 5 p.p.
Zakje verse friet met truffelmayonaise 3.5 p.p.
Diverse pintxos (2 stuks per persoon) 5.5 p.p.
Gamba’s Indian Style (2 stuks per persoon) 5 p.p.
Vegan Samosa (2 stuks per persoon) 3 p.p.
Kleine soep van de dag 3 p.p.
Kai Pho BBQ chicken 2.5 p.p.
VR’s Steak 7.5 p.p.
Glas Bubbels 5.5 p.p.
2 extra luxe wijnsoorten (in overleg) vanaf 3 p.p.p.u.
Alle bieren van de tap 3 p.p.p.u.

Van Rossum’s gastvrijheid

Zit het perfecte arrangement er voor u niet bij? We denken graag met u mee;

Pin It on Pinterest

Share This