0348-706500 info@vanrossumwoerden.nl dagelijks geopend voor ontbijt, lunch en diner (ma-vr vanaf  7uur en za/zo vanaf  8uur)

Van Rossum bar, restaurant en proefwinkel

Bij Van Rossum, het restaurant in Woerden zonder drempels, staat alles en iedereen in contact met elkaar. Iedereen moet zich vrij kunnen voelen en zichzelf kunnen zijn. Kom je ontbijten dan kan je desgewenst zelf een eigen eitje bakken. Geniet van een lekkere lunch terwijl je onderuit op een Chesterfield bank ligt. Of kom samen dineren en ga vooraf vast wat lekkernijen testen in de bar. En wil je blijven slapen? Dan strijk je neer in een van de eigenzinnige suites van ons Stadshotel Woerden op de bovenverdieping.

Van Rossum bevindt zich op het adres Groenendaal 26 in het authentieke hart van Woerden, prachtig gelegen midden in het Groene Hart van Nederland. Wij hebben ook een heerlijk terras onder de hoge bomen om tijdens lange zomerdagen te genieten van al het lekkers dat onze chefs bereiden.

Bereikbaarheid

Van Rossum is goed bereikbaar met de fiets, auto of het openbaar vervoer. Woerden heeft een treinstation dat op 10 minuten lopen ligt van onze locatie. Schuin tegenover ons ligt parkeergarage Castellum. Om daar te parkeren voer je Meulmansweg 8s in in je navigatie. Gasten die blijven overnachten in ons Stadshotel Woerden mogen parkeren op gereserveerde plekken.

Van Rossum bar, restaurant en proefwinkel

Groenendaal 26
3441 BD Woerden
Telefoon: 0348 – 706500

Ingang Van Rossum kan ook via Stadshotel Woerden:

Meulmansweg 33m
3441 AT Woerden

Parkeergarage Castellum

Meulmansweg 8s
3441 AT Woerden

Vanaf Schiphol (met openbaar vervoer):
Vanaf Schiphol neem je de intercity in de richting van Den Haag Centraal, vervolgens stap je uit in Leiden Centraal en neem je de intercity richting Utrecht Centraal. Je stapt uit op station Woerden.

Vanaf station Woerden naar Stadshotel Woerden & van Rossum:
Vanaf de zuidzijde van het station neem je lijnbus 3 richting onze locatie. Je stapt uit bij bushalte Westdam. Vanaf Westdam is het 2 minuten lopen in zuidelijke richting. Zin in een wandeling? Vanaf station Woerden is het ongeveer 10 minuten lopen naar Stadshotel Woerden en Van Rossum.

Neem contact met ons op

Share This