Alles naar wens

Van Rossum café restaurant

Van Rossum café en restaurant is in de wijde omtrek ‘the place to be’. ‘De plek waar je zijn moet’, zegt Van Rossum zelf. Woerden heeft van origine een innige band met het omliggende Groene Hart van Holland. Die natuurlijke verbinding ligt aan de basis van onze keuken. ‘Producten uit de polder, dan weet je wat je eet’ en ‘wat je van dichtbij haalt is zeker zo smakelijk.’ Voor iedereen die houdt van gezelligheid, pure streekproducten en verrassende lekkernijen.

Van Rossum: “ ‘Het was heerlijk. We komen zeker nog een keer terug.’ Zo’n groot compliment stemt mij blij. Ik leer graag nieuwe mensen kennen. Zo mooi als gasten vaste gasten worden.”

Van Rossum cafe restaurant tijdens corona

Wij zijn alle dagen geopend voor ontbijt, lunch, high tea/wine/beer en diner. 

Om zo goed mogelijk om te gaan met de beperkende maatregelen van het RIVM, hanteren wij de diverse maatregelen. Klik hieronder om deze te zien.

De Meest Markante horeca­ondernemer
van Nederland

Wieteke en Ed Breuren zijn eigenaar van Van Rossum café-restaurant, stadshotel en Breuren, beide gevestigd in Woerden.

“Wieteke en Ed zijn met hun liefde, cultivatie en nieuwsgierigheid een inspirerend voorbeeld voor anderen”, aldus juryvoorzitter Robert Kranenborg. “Deze ondernemers zijn creatief in hun aanpak en lopen voorop als het gaat om duurzaam ondernemen. Als je als jongeman vanaf de Middelbare School bij Ed en Wieteke komt werken en je blijft er twee of drie jaar werken dan ben je daarna klaargestoomd om ondernemer te worden. Als je je mensen alle facetten van het horecavak in die tijd kan bijbrengen, dan ben je markant. De passie en het enthousiasme straalt van dit stel af, terechte winnaars.”

Van Rossum’s spijskaarten

Wij werken met een aangepaste wisselde menukaart. Zoals u van ons gewend bent, werken wij uitsluitend met biologische en lokale producten en zoveel mogelijk producten van onze eigen boerderij.

Van Rossum’s kerstkaart

Mail voor ons kerstmenu naar:  info@vanrossumwoerden.nl 

Reserveren

Via onderstaande knop is het mogelijk onze beschikbaarheid te checken en zeer eenvoudig een tafel te reserveren in ons restaurant. Vanwege de RIVM-maatregelen zijn dit max 4 personen per tafel, mits dit een huishouden betreft. In verband met de routing en spreiding kunnen wij geen garantie bieden op een tafel buiten of binnen.

Reserveringen vol? Wij houden tafeltjes beschikbaar voor inloop.

Tafel reserveren

“De geheel open keuken is schitterend en het geserveerde eten is veelal van lokale markten. Het is heerlijk smullen en genieten.”

Marlon Kuils

“Aanrader is de proefplank, rijkelijk gevuld met heerlijke streekproducten.”

Vreesjes

Impressie