0348-706500 info@vanrossumwoerden.nl dagelijks geopend voor ontbijt, lunch en diner (ma-vr vanaf  7uur en za/zo vanaf  8uur)

Van Rossum bar, restaurant en proefwinkel

‘the place to be’

 

Meulmansweg 33m

3441 AT Woerden

reservations@stadshotelwoerden.nl

Driekus Van Rossum

Driekus Van Rossum hecht aan de menselijke warmte, een goed gesprek en een rijk gevulde dis. Hij schenkt dan ook grote aandacht aan de plek waar al zijn gasten, van ver en dichtbij elkaar treffen. Zijn bar & restaurant zijn een genot voor alle zintuigen. Het interieur is één groot uitnodigend gebaar. Je zit tegelijkertijd in de salon, de eetkamer en de keuken. Hier vallen rangen en standen weg. Van Rossum geeft je de ruimte om helemaal tot jezelf te komen. Driekus Van Rossum is de verpersoonlijking van een warm welkom, lokale gezelligheid en ongedwongen, genereuze gastvrijheid.

Wil je eens echt bijzonder uit eten? Van Rossum bar en restaurant laat je gelijk thuis voelen. Iedereen is welkom om elkaar te ontmoeten in dit prachtig verbouwde wapenarsenaal uit 1762, midden in de middeleeuwse binnenstad van Woerden. Een bijzondere plek waar je kan overnachten, ontbijten, lekker kan lunchen, dineren, kan vergaderen, relaxen en waar je niet de deur uit hoeft om intens te kunnen genieten. Onder hetzelfde dak kan je namelijk ook blijven overnachten in een van de 25 luxe suites van het Stadshotel.

Met ons brede assortiment aan beleving bieden wij tegen betaalbare prijzen verwennerij van topkwaliteit.

Genereuze gastvrijheid en passie drijft ons bij alles wat we doen. Daarnaast hechten wij er grote waarde aan dat ieder mens hier totaal zichzelf kan zijn. Toegankelijkheid en betaalbaarheid zorgen ervoor dat wij zoveel mogelijk mensen kunnen betrekken bij de unieke belevenis die Stadshotel Woerden & Van Rossum is. Hoe meer zielen hoe meer vreugd!

De hele benedenverdieping met restaurant, bar en proefwinkel staat in contact met elkaar. Iedereen moet zich hier vrij kunnen voelen en zichzelf kunnen zijn. Het is de bedoeling dat iedereen hier zo naar binnen kan lopen. Geen drempels! Dit is een ideale plek om eens bijzonder uit eten te gaan met vrienden, familie of gewoon lekker met z’n tweetjes.

Openingstijden

Om 7.00 uur ’s ochtends zet Van Rossum de deur van zijn bar en restaurant voor je open en om 24.00 uur ’s avonds, nadat hij je vriendelijk heeft laten weten dat hij morgen om zeven uur weer open gaat, draait hij hem op slot.

Zijn koks zetten hun fornuizen uit om 21.30 uur. Snacks en hapjes maken ze met liefde nog even voor je klaar. Rond de klok van twaalf knipt Van Rossum zijn bedlampje uit en sluit hij zijn ogen, ‘moe en voldaan’ zoals dat heet.

Share This