Sunday Roast? Natuurlijk bij Van Rossum. Eerlijk, gul en gastvrij!

Sunday Roast bij Van Rossum

Samen eten is samen delen. Daar is de Sunday Roast voor bedoeld. Immers, zondag is een dag van gezelligheid, samen zijn met je gezin, familie en vrienden en dan samen lekker eten. Traditioneel werd in Engeland de biefstuk geroosterd in de nog warme ovens waarin op zondag geen brood werd gebakken. Vandaar de naam Sunday Roast. Bij van Rossum houden we de traditie hoog, maar kiezen we voor een moderne variant. Onze chefs bereiden een drie gangen menu waarin delen centraal staat.

We beginnen de Sunday Roast met onze VR’s Proefplank gevuld met een selectie aan streekproducten en vleeswaren uit eigen slagerij. Gevolgd door VR’s Grillpan op tafel met maar liefst drie verschillende soorten vlees, geserveerd met diverse groenten van eigen boerderij, salades en verse friet. Een toetje op zondag mag niet ontbreken en dus wordt er een toetje van het seizoen geserveerd.

Terwijl je gezellig met elkaar zit te genieten van een hapje, een drankje en een goed gesprek dansen de kinderen op ons kleed of spelen ze buiten op het plein. Ook zijn er diverse spellen, boeken en kleurplaten aanwezig voor het vermaak van de kleintjes. De kinderen eten uiteraard gewoon lekker met jullie mee aan tafel zoals het hoort.

Iedere zondag kun je vanaf 17 uur genieten van de Sunday Roast lekkernijen.
Voor volwassenen kost de Sunday Roast € 36 per persoon.
Kids van 5 – 12 jaar eten mee voor halve prijzen.
De kleinsten happen gratis mee of kiezen hun eigen menu.

Tafel reserveren

Van Rossum’s gastvrijheid

Zit het perfecte arrangement er voor u niet bij? We denken graag met u mee;