Van Rossum is de ideale plek om je dagje weg te beginnen.

Ontbijten kan dagelijks bij Van Rossum!

Heb je zin in een dagje weg en wil je goed beginnen? Een gezond ontbijt geeft je een voorsprong op de rest van de dag. Voor alle vroege vogels staat Van Rossum maandag tot en met vrijdag vanaf 07.00 tot 11.00 voor je klaar met een uitgebreid ontbijt. Kom je een lekker stuk speltbrood  de lekkere stuk speltbrood proeven met een eitje van de dag? Of wat dacht je van een lekker pannenkoekje met Woerdense Singel honing? Of is yoghurt met vers fruit meer jouw ding? Bij Van Rossum kan het allemaal.

We hebben natuurlijk ook een ruime keuze uit verse warme croissants, chocoladebroodjes, yoghurt, muesli en huisgemaakte verse sappen. Wil je een eitje zacht of hard gekookt? Misschien wel twee? Of een gepocheerd ei, omelet, met smakelijke vleeswaren, kaas, gerookte zalm. Er zit altijd iets voor je bij! Misschien wil je zelf iets laten maken in de keuken? Onze koks helpen je graag kiezen.

Op zaterdag, zon- en feestdagen ben je bij Van Rossum welkom vanaf 08.00 en kun je tot 11.00 uur heerlijk rustig genieten van dit bourgondische ontbijt. Mocht het weer het toelaten serveert Van Rossum je ontbijt graag op ons mooie terras gelegen aan het gezellige kerkplein. Met een heerlijk zonnetje is het daar heel aangenaam om je dag te beginnen!

Suggestie van Van Rossum voor onze zakelijke gast: een vergaderontbijt kan zeer effectief zijn! Informeer naar de mogelijkheden, wij denken graag met je mee.

Van Rossum’s gastvrijheid

Zit het perfecte arrangement er voor u niet bij? We denken graag met u mee;