De mooiste tijd is alle tijd voor iedereen. Kersttijd bij Van Rossum.

Van Rossum’s kerst 2018

Dat Van Rossum open is met de feestdagen is in de wijde omtrek al bekend.
De spanning zit hem elk jaar in wat Van Rossum zijn gasten serveert met deze gezellige dagen.

Tafel reserveren

Ontbijt
Bent u, of zitten er in het gezin vroege vogels? Dan is het ontbijt bij Van Rossum een uitstekende keuze voor de kerstdagen. Schuif tussen 8 en 10:30 uur aan voor allerlei heerlijkheden van het uitgebreide buffet. U bent dan voor de drukte uit en kan samen met het gezin en/of familie genieten van de heerlijkste croissants, eiertjes op maat en verse jus. De ideale start om vervolgens lekker buiten een mooie wandeling te maken of met de kids de speeltuin in te gaan.

Brunch
Een ontbijt toch iets te vroeg? Kom dan genieten van een heerlijke Brunch! Van Rossum breidt zijn brunch buffet nóg meer uit deze feestelijke dagen. We starten deze feestelijke brunch met een glas (non)alcoholische bubbels. Naast de croissants en eieren zijn er ook volop salades, soep, hartige & zoete versnaperingen of laat de chef heerlijke pannenkoekjes bakken! Voor een ieder wat wils. Beide kerstdagen van 11:00 tot 14:30 uur. De kosten zijn €29,50 per persoon, kinderen van 4 tot en met 12 zijn de helft van de prijs en de aller kleinsten eten gratis mee

Diner
Van Rossum serveert uiteraard ook diner deze dagen. Naast zijn bekende spijskaart heeft hij zijn chef opdracht gegeven om een paar heerlijke specials te ontwikkelen om zo iedereens zintuigen te prikkelen. Bent u met minder dan tien personen? Dan hoeft u alleen maar door te geven met hoeveel personen u komt. Zijn jullie met tien of meer personen? Dan spreken we graag van te voren af welk feestelijk menu jullie willen. Monique helpt u dan graag verder, bel haar gerust even via 0348-706500.

Oud en Nieuw

Van Rossum is met oudejaarsavond tot 22:00 uur geopend.
Hij serveert op nieuwjaars ochtend vanaf 08:00 uur weer ontbijt. Op uw gezondheid! 

Ook op de hoogte blijven van alle activiteiten in en om Van Rossum?

Schrijf je in voor Van Rossum vertelt. Onze maandelijkse nieuwsbrief

Nu kan Van Rossum je alles vertellen.

Pin It on Pinterest

Share This