Bij Van Rossum houden we van gezelligheid, gulle gastvrijheid en liefde voor eerlijk eten.

High Tea

Bij Van Rossum Woerden gaat het om het verwennen van zijn gasten met pure lekkernijen van ingrediënten uit zijn eigen Groene Hart van Holland. Een High Tea bij Van Rossum betekent een ontvangst vanaf 14 uur met een glaasje bubbels, verschillende zoete en hartige hapjes, denk bijvoorbeeld aan scones, soesjes, diverse taarten en bonbons. Waar mogelijk verwerken onze chefs zoveel mogelijk lokale, verse en veelal biologische producten, ook van eigen boerderij. En natuurlijk niet te vergeten een lekkere grote pot thee. Geniet van de geurige smaken van verse witte thee, zwarte thee, groene thee, verse kruidenthee, rooibos of vruchtenthee.

In goed gezelschap kun je bij ons zowel binnen als buiten op ons heerlijke terras genieten van een echte high tea. Geniet van een scala aan zoete en hartige hapjes met daarbij een grote kop thee. Samen met je familie of een club vrienden en vriendinnen bijkletsen in een bijzondere entourage en je door de bediening in de watten laten leggen. Wat wil je nog meer?

High Tea bij van Rossum vindt plaats tussen 14.00 en 16.30, is alleen met het hele gezelschap te bestellen. De prijs voor de High Tea is € 23.50 per persoon. Dit is inclusief de hapjes, het glaasje bubbels vooraf en potten thee. Voor de koffie liefhebbers hebben we natuurlijk diverse soorten koffies.

* Tijdens feestdagen gelden andere tarieven

Bij Van Rossum is alles vers, seizoensgebonden en snel. Omdat wij al onze patisserie dagelijks vers bereiden adviseren wij je om voor de high tea te reserveren. Voor een High Tea in Utrecht geniet je bij Van Rossum in Woerden

Tafel reserveren

Van Rossum’s gastvrijheid

Zit het perfecte arrangement er voor u niet bij? We denken graag met u mee;

Pin It on Pinterest

Share This