Rechtstreeks van de Ofyr op uw bord.

Zomerse Barbecue menu’s voor de liefhebber!

Barbecueën doe je bij uitstek in de zomer, tijd dus om de BBQ weer uit de schuur te halen en af te stoffen. Maar heb je geen zin om zelf al het werk te doen, dan hebben wij wellicht een oplossing. Neem plaats en laat je verwennen door onze Pro Pitmaster. Bij van Rossum kun je heerlijk genieten van verschillende gerechten van onze Ofyr en Smokey Joe. Da’s nog eens een verrassing! En weet je dat we ook een heerlijk terras hebben, met vele plekken in de zon of lekker in de schaduw onder de hoge bomen? Om lekker lang met elkaar buiten te genieten van zomerse avonden of zonnige zondagen. Onze chefs werken zoveel mogelijk met biologische ingrediënten en lekkere producten uit de streek. Woerden ligt immers midden in het Groene Hart van Nederland.

Wat kan je verwachten?
Om alvast het water in je mond te laten lopen, geeft Van Rossum je een paar verleidelijke suggesties. Deze zomerse BBQ arrangementen zijn een leuke happening waarbij onze chefs ter plekke het vlees bereiden. De arrangementen zijn alleen op reservering vanaf 20 personen. Mogen we jouw reservering alvast noteren?

Ofyr it BBQ menu 39.5 p.p.
VR’s proefplank, landbrood, boeren kruidenboter met limoen- chili-dille, geroosterde gamba’-spiesje
VR’s huisgemaakte hamburger, varkensprocureur & poussin kippetje, 2 soorten salades van eigen boerderij, verse friet
Hangop van boerenyoghurt met vanille, sinaasappel, seizoensfruit van eigen boerderij

Ofyr it deluxe BBQ menu 49.5 p.p.
Landbrood, boeren kruidenboter met limoen-chili-dille op tafel
Oesters
tonijnburger op een frisse Thaise mihoen salade, Vis van de dag,asperges risotto, black Angus entrecote, lamskoteletten,
2 soorten salades van eigen boerderij, verse friet Ananas van de barbecue, caramel, kokos ijs

Van Rossum’s gastvrijheid

Zit het perfecte arrangement er voor u niet bij? We denken graag met u mee;