0348-706500 info@vanrossumwoerden.nl dagelijks geopend voor ontbijt, lunch en diner (ma-vr vanaf  7uur en za/zo vanaf  8uur)

Dineren? Laat je verrassen bij Van Rossum in Woerden!

Dineren

Uit eten in Utrecht doe je bij Van Rossum. In een prachtig verbouwd monumentaal pand in het hartje van Woerden is een totaalconcept gecreëerd voor proeven, eten en beleven. Wat eens een wapenopslag was, is nu het culinaire hart van de stad. En je kunt zelfs blijven slapen in een van de 25 unieke kamers van Stadshotel Woerden op de boven gelegen verdieping.

Bij Van Rossum ben je vrij om binnen te komen lopen omdat je zin hebt om uit eten te gaan. Ben je op zoek naar een romantisch plekje voor een diner voor 2? Of heb je liever een lopend diner met een groot gezelschap? Dit en alles er tussen in is mogelijk bij van Rossum. Wij hebben verschillende plekken gecreëerd waar je alle tijd kunt nemen voor een heerlijk diner. Neem een knusse tafel in de lounge, schuif aan in de bar of geniet van het zonnetje op ons heerlijke terras, waar we zelfs ter plekke je eten kunnen bereiden. Wij koken graag met de seizoenen en op onze kaart staat voor ieder wat wils. We hebben frisse salades, vlees en vis gerechten en uiteraard vegetarische lekkernijen. Alles bereid met zoveel mogelijk biologische producten. Wij zijn trots op de verse producten uit de streek rondom Woerden, midden in het Groene Hart van Nederland!

Natuurlijk heeft Van Rossum altijd een aantal specials genoteerd op haar vele krijtborden. De specials worden bedacht door de chef en ingevuld met seizoens- en streekproducten. Meer creativiteit en minder verspilling. Laat je verrassen!

Uit eten in Utrecht doe je bij Van Rossum in Woerden

Vanaf 20 personen kun je bij van Rossum ook een lopend diner nuttigen. Hierbij serveert Van Rossum gerechtjes met allerlei seizoensgebonden ingrediënten uit het Groene Hart. Neem eens contact op met Van Rossum om alle mogelijkheden door te nemen. Er gaat een wereld voor je open!

Driekus Van Rossum is de verpersoonlijking van gulle gastvrijheid. Hij hecht aan menselijke warmte, een goed gesprek en een rijk gevulde dis. Van kip aan het spit tot skrei met cavolo nero en van Grüner Veltliner tot Godello. Er wordt in Woerden geen smaak gespaard. Onze chef-kok Dwight Scholtens is gespecialiseerd in lekkernijen uit de omliggende polders. Zijn grote open keuken ligt tussen het bargedeelte, het restaurant en de lounge. Hij bereidt de gerechten ook graag in zijn ‘Big Green Egg’, de Rolls Royce onder de barbecues in de professionele keuken. In de proefwinkel, die grenst aan zijn keuken, kun je ook nog een scala aan streekgerechten proeven of kopen om thuis van na te genieten. Kortom: Ga je uit eten in Utrecht dan kom je naar Van Rossum, of zoals Driekus het zegt: ‘daar waar je wezen moet’!

Buiten de kaart om