0348-706500 info@vanrossumwoerden.nl dagelijks geopend voor ontbijt, lunch en diner (ma-vr vanaf  7uur en za/zo vanaf  8uur)

Sunday Roast? Natuurlijk bij Van Rossum. Eerlijk, gul en gastvrij!

Sunday roast

Samen eten is samen delen. Daar is de Sunday Roast voor bedoeld. Immers, zondag is een dag van gezelligheid, samen zijn met je gezin, familie en vrienden en dan samen lekker eten. Traditioneel werd in Engeland de biefstuk geroosterd in de nog warme ovens waarin op zondag geen brood werd gebakken. Vandaar de naam Sunday Roast. Bij van Rossum houden we de traditie hoog, maar kiezen we voor een moderne variant. Onze chefs bereiden een driegangen menu waarin delen centraal staat. We beginnen de Sunday Roast met een selectie van onze proefplank gevolgd door een pan op tafel met Van Rossum’s grill (kip, simmenthaler runderentrecote, kameriks varkenskotelet, chimichurri) geserveerd met diverse groenten, salades en frites uit Zuyd. Een toetje op zondag mag niet ontbreken en dus wordt er een toetje van het seizoen toe geserveerd. Vanzelfsprekend bereiden wij onze gerechten zoveel mogelijk met biologische -en streekproducten.

Sunday Roast: samen eten is samen delen

Kom op je gemak op zondag genieten met familie en vrienden. Terwijl je gezellig met elkaar zit te genieten van een hapje, een drankje en een goed gesprek dansen de kinderen op ons kleed of spelen ze buiten op het plein. Ook zijn er diverse spellen, boeken en kleurplaten aanwezig voor het vermaak van de kleintjes. De kinderen eten uiteraard gewoon lekker met jullie mee aan tafel zoals het hoort.

Iedere zondag kun je vanaf 15 uur genieten van de Sunday Roast lekkernijen. Voor volwassenen kost de Sunday Roast € 35,50 p.p. Kids van 5 – 12 jaar eten mee voor halve prijzen. De kleinsten happen gratis mee of kiezen hun eigen menu.

Buiten de kaart om