0348-706500 info@vanrossumwoerden.nl dagelijks geopend voor ontbijt, lunch en diner (ma-vr vanaf  7uur en za/zo vanaf  8uur)

High tea? Kom naar Van Rossum in Woerden, the place to be!

High Tea

Denk je aan een high tea in Utrecht dan denk je misschien niet direct aan Woerden. Dat verandert zeker als je je eens bij Van Rossum laat verwennen. Ons historische pand ligt midden in het hart van Woerden en met een bar, restaurant én vergaderhuis houden we de legende van Van Rossum in leven. Bij Van Rossum gaat het om het verwennen van zijn gasten met pure lekkernijen van ingrediënten uit zijn eigen Groene Hart van Holland. Een High tea bij Van Rossum betekent een ontvangst vanaf 14uur met een glaasje (non) alcoholische bubbels, verschillende zoete en hartige hapjes, denk bijvoorbeeld aan scones, soesjes, diverse taarten en bonbons.
En natuurlijk niet te vergeten een lekkere grote pot thee. Geniet van de geurige smaken van witte thee, zwarte thee, groene thee, kruiden thee, roobiboas of vruchtenthee van “van Bruggen Thee”. Waar mogelijk verwerken onze chefs zoveel mogelijk lokale, verse en veelal biologische producten.

High tea bij van Rossum vindt plaatst tussen 14.00 en 17.00, is alleen met het hele gezelschap te bestellen en kost €22,50 per persoon. Dit is inclusief de hapjes, het glaasje bubbels en potjes thee. Dit arrangement duurt twee uur, u bent natuurlijk van harte welkom om langer bij ons te verblijven!

Bij Van Rossum is alles vers, seizoensgebonden en snel. Omdat wij al onze patisserie dagelijks vers bereiden adviseren wij je om voor de high tea te reserveren, maar ook wanneer je spontaan binnenwandelt heeft Van Rossum altijd een mooi plekje voor je!

High tea in Utrecht geniet je bij Van Rossum in Woerden

In goed gezelschap kun je bij ons zowel binnen als buiten op ons heerlijke terras genieten van een echte high tea met naar believen een glaasje bubbels, een scala aan zoete en hartige hapjes met daarbij een grote kop thee. Samen met je familie of een club vrienden en vriendinnen bijkletsen in een bijzondere entourage en je door de bediening in de watten laten leggen. Wat wil je nog meer? Kies je voor een high tea in Utrecht dan beleef je het bij van Rossum helemaal!

Buiten de kaart om