0348-706500 info@vanrossumwoerden.nl dagelijks geopend voor ontbijt, lunch en diner (ma-vr vanaf  7uur en za/zo vanaf  8uur)

Brunchen? Kom naar van Rossum in Woerden, the place to be.

Brunchen

Zoek je een bijzondere plek voor een brunch in Utrecht? Op zondagen tussen 11.00 – 14.30 is het bij Van Rossum in Woerden goed toeven. Voor wie op zon- en feestdagen de tijd wil nemen voor gezelligheid en samenzijn, heeft van Rossum een scala aan heerlijke gerechtjes samengesteld. Om de brunch goed te beginnen bieden we je graag een glaasje (alcoholvrije) bubbels aan. Daarna genieten jullie van verschillende lekkernijen die je zelf kunt uitkiezen van het ruime assortiment van het brunchbuffet. Denk bijvoorbeeld aan een variatie van belegde broodjes en verscheidene hartige gerechten zoals soep, eieren en quiche. Ook is er voldoende heerlijke zoete gerechtjes zoals pannenkoekjes en wentelteefjes voor de kinderen en de zoetekauwen onder ons. Wij verwerken in onze gerechten zoveel mogelijk biologische -en streekproducten, die wij ook verkopen in onze proefwinkel.

Brunchen bij van Rossum kost per persoon € 22. Kinderen tot en met 4 jaar brunchen gratis mee en kinderen van 5 t/m 12 jaar brunchen mee voor € 11. U kunt in een tijdsbestek van 2 uur genieten van alle heerlijkheden.

Brunch in Utrecht combineren met een stadswandeling door Woerden

Wanneer je in Woerden komt brunchen en daarna de stad beter wilt leren kennen, is een historische stadswandeling door het prachtige Woerden aan aanrader. Bewonder de oude herenhuizen aan de haven, gebouwd tussen 1867 en 1870. Loop even door de Rijnstraat waar tot 1961 nog de Oude Rijn stroomde, die via aflopende steegjes links en rechts bereikbaar was. Neem een kijkje in het imposante kasteel van Woerden, vorstelijk gelegen midden in de stad. Ben je na de wandeling toe aan ontspanning? Plof dan bij Van Rossum neer op het terras of binnen in de lounge en laat je verwennen met een heerlijk diner bereid met verse streekproducten. Wedden dat je snel weer terugkomt?

Buiten de kaart om