0348-706500 info@vanrossumwoerden.nl dagelijks geopend voor ontbijt, lunch en diner (ma-vr vanaf  7uur en za/zo vanaf  8uur)

Fruits de mer? Van Rossum in Woerden, the place to be!

Fruits de mer

Een bijzonder restaurant midden in het Groene Hart van Nederland waar je ook kunt genieten van al het lekkers wat de zee te bieden heeft. Waarschijnlijk denk je bij een plateau van zeevruchten – fruits de mer – wel eerst aan zon, zee en strand. Aan pittoreske haventjes waar de vissers binnenvaren en hun rijk gevulde netten legen. Aan lange tafelen op een terras ergens in een zonnig oord, ver weg van Nederland. Maar weet je dat je ook op elke vrijdag naar Woerden kunt komen om een heerlijk zeevruchtenbanket te verorberen ?

Van Rossum’s is een bijzonder restaurant met een bijzonder verhaal. Gelegen in het oude stadshart van Woerden en gevestigd in een pand waar de Romeinen ooit hun wapens opsloegen. Nu kan jij er, gewapend met kreeftentang en dunne vork, genieten van al het goede uit de zee. Want elke avond is er bij van Rossum Fruits de mer. Kom genieten van een scala aan schelp- en schaal dieren, ons eigen zeevruchtenbanket. Denk hierbij aan kreeft, Hollandse krabscharen, schelpjes, oesters en langoustines. Gezellig samen de scharen leegpulken, schelpjes opslurpen en met een fris wijntje proosten op het leven. Heerlijk brood, lekkere huisgemaakte sausjes en Frites uit Zuyd maken dit feestje helemaal af.

Fruits de mer in een bijzonder restaurant in het Groene Hart van Nederland

Natuurlijk serveren we onze fruits de mer ook buiten op ons eigen zonnige terras! Ga samen buiten genieten in onze comfortabele, zwartrieten stoelen. Is de zon onder en krijg je het koud? Dan houden onze wolle dekens je warm. Laat je eens verwennen met vruchten uit de zee en kom gezellig langs!

Van Rossum’s Fruits de mer kost € 39,50 p.p.

Dagelijks vanaf 17:00 te bestellen!

Buiten de kaart om