0348-706500 info@vanrossumwoerden.nl dagelijks geopend voor ontbijt, lunch en diner (ma-vr vanaf  7uur en za/zo vanaf  8uur)

BBQ restaurant? Van Rossum, the place to be.

BBQ

Zoek je een bijzonder BBQ restaurant in Utrecht? Maak dan eens kennis met Van Rossum in Woerden. In een monumentaal pand in het hart van de stad, dat ooit dienst deed als opslag voor wapens is nu een prachtig totaalconcept gevestigd met bar, restaurant en proefwinkel. En wil je na het BBQ-en blijven slapen? Dat kan in één van de 25 unieke kamers van ons bovengelegen Stadshotel Woerden.

Barbecueën doe je bij uitstek in de zomer, tijd dus om de BBQ weer uit de schuur te halen en af te stoffen. Maar heb je geen zin om zelf al het werk te doen, dan hebben wij wellicht een oplossing. Neem plaats en laat je verwennen door onze Pro Pitmaster. Bij van Rossum kun je heerlijk genieten van verschillende gerechten van onze Big Green Egg en Smokey Joe. Da’s nog eens een verrassing! En weet je dat we ook een heerlijk terras hebben, met vele plekken in de zon of lekker in de schaduw onder de hoge bomen? Om lekker lang met elkaar buiten te genieten van zomerse avonden of zonnige zondagen. Onze chefs werken zoveel mogelijk met biologische ingrediënten en lekkere producten uit de streek. Woerden ligt immers midden in het Groene Hart van Nederland. Zoek dus niet verder als je eens gezellig met z’n tweetjes, met familie of vrienden wilt genieten. Onze Pro Pitmaster weet precies waar je van houdt. Kom bij ons zien, horen, ruiken, voelen, proeven. Dat is Van Rossum in Woerden, misschien wel het meest unieke BBQ restaurant in Utrecht.

Wat kan je verwachten?

Om alvast het water in je mond te laten lopen, geeft Van Rossum je een paar verleidelijke suggesties. Op Van Rossum’s proefplanken leggen we voor jullie verschillende lokale kazen en worsten. Een klein proeverijtje dus. Wat dacht je van warm gerookte zalm, zo uit onze eigen Smokey Joe rokerij? Lekker met frisse boontjes. Of ben je meer van een mooi groot stuk vlees? Kies dan voor de côte de boeuf, heerlijk met seizoensgroente. En natuurlijk sluit je dit af met een lekker dessert.

De zomerse BBQ is een leuke happening waarbij onze chefs ter plekke het vlees bereiden in de Big Green Egg of de Smokey Joe. We bieden diverse BBQ arrangementen aan. De arrangementen zijn alleen op reservering. Kies voor het Bourgondisch barbecue arrangement á €32.5 p.p. Of voor het Culinaire barbecue arrangement á €49.5 p.p. Bij de BBQ kan een bijpassend wijn arrangement worden geserveerd voor € 27,50 p.p.

Mogen we jouw reservering alvast noteren?

Buiten de kaart om