Dinsdag 10/09
13:00 u

Senior Songfestival op Van Rossum’s 4de editie ouderenmiddag

Elk jaar in september organiseert Van Rossum te Woerden een speciale ouderenmiddag.
Dit betreft ouderen die meest van de tijd alleen doorbrengen en die weinig leuke dingen hebben in een jaar. Deze ouderen worden door Van Rossum persoonlijk uitgenodigd. Dit jaar gaan de uitnodigen via Automaatje. Wij verzorgen deze middag is voor een groep van 70 ouderen die een mooi verzetje kunnen gebruiken organiseren wij dit. Uiteraard zijn ook anderen woerdenaren die deze middag willen mee maken van harte welkom en voor hen staat het eerste kopje koffie klaar.

Samen met vele prachtige Woerdense bedrijven die sponsoren, organiseert Van Rossum deze middag onder genot van muziek, high tea met heerlijkheden en uiteraard een borreltje met lekkere dingen deze middag. De voorgaande jaren heeft Van Rossum al vele bekende Nederlanders mogen ontvangen. O.a. Willeke Alberti, Ronnie Tober, Ron Brandsteder als presentator en vele anderen.

Dit jaar draait deze 4de editie om onze “ouderen” zelf.
Door middel van een Van Rossum’s Senior Songfestival kunnen bewoners van Woerden zich inschrijven bij Van Rossum om zich op te geven als zanger of zangeres.
De middag zal o.a. vele andere ouderen ook als jury fungeren.

Uiteraard mogen andere Woerdenaren op dinsdag 10 september vanaf 13:00 mee genieten van deze middag. Het eerste kopje koffie is gratis van Van Rossum zelf op deze middag.

Het wordt een spectaculaire middag met geweldige optredens olv Jan Kanis en een presentator.

We hopen op een geweldige aantal zangers en zangeressen!

Met gastvrije groet, Van Rossum en zijn Team

Ook op de hoogte blijven van alle activiteiten in en om Van Rossum?

Schrijf je in voor Van Rossum vertelt. Onze maandelijkse nieuwsbrief

Nu kan Van Rossum je alles vertellen.

Pin It on Pinterest

Share This